söndag 17 april 2016

Helg

Rikard har haft ledigt i helgen och vi har prioriterat att vila och umgås. Elsa kom på besök och lekte i uterummet en stund. Rikard har målat om dörren till grovingången för att testa en nyans av grått. Vi har så småningom tänkt att beställa nya ytterdörrar och måla om huset. Fräscha upp huset med ny vit färg och gråa ytterdörrar. 
Studsmattan har kommit fram vilket är ett säkert vårtecken hemma hos familjen Borg.
VI har även inlett grillsäsongen med sataymarinerade kycklingspett och jordnötssås. Såsen är så god att den går att äta med sked. 
Sötaste Signe som övar balett efter farmors balettbok när storasyster är på baletträning. Vi har även fortsatt operation röj i garaget. Kartongerna tar aldrig slut men det känns alltid bra efter ett ryck. 

2 kommentarer:

Farmor sa...

Finns fler kartonger här i Ösd! :-)
Söta Signe! Har nog talang även för balett. I alla fall med de där vristerna och med armarna i linje!
Men den där såsen såg inte så god ut på bild - mer som något som lämnat kroppen!
Farmor är piggare igen och känner lite sug efter gymnastikuppvisning.....
Vi hörs! Sköt om er! Massor av kramar!

Veronica sa...

Haha, nej såsen ser verkligen inte god ut men gillar man nötter är den himmelsk �� Matbilder är inte min specialitet. Det kanske slutar med två balettjejer här hemma. Balettavslutningen är 8 maj, gympan vet vi inte än. Rikard har fullt upp i vår med jobb och annat men vi tjejer är hemma. Ni är alltid ♡ välkomna! Härligt att du är piggare! Kram