lördag 21 maj 2016

Fullspäckade veckor

Det närmar sig skolavslutning och veckorna är fullspäckade. Jag har förkylningsblåsor i hela munnen men kroppen parerar på något vis och förkylningen bryter aldrig ut. Signe däremot är förkyld och har en envis hostar som håller henne vaken om nätterna. I onsdags fick hon följa med mig på utflykt tillsammans med mina elever till skogen. Oj, vad roligt hon hade med alla "stora barn" som hon kallar dem. I torsdags firades förskolans dag med Astrid Lindgren tema och jag släppte av denna sötnos på förskolan. Jag hann även med ett vårrus med kollegorna på kvällen. 
Igår hade vi en efterlängtad klipptid på eftermiddagen så nu syns Signe bakom luggen igen. Signe var så stolt när frisören gjorde en fläta på henne då hon längtar efter långt hår som storasyster. 
Alice klippte av en rejäl bit på längden den här gången och blev läckert stylad vilket passade perfekt då hon var bjuden på födelsedagskalas några timmar senare.
Rikard är i Stockholm på svensexa så mina snälla föräldrar kom in på fredagskvällen och passade tjejerna så jag kunde följa med träningsgänget på en mysig after work.
Jag fick förmånen att mysa med mina föräldrar vid frukostbordet i morse då de sov över. Mamma och pappa har spenderat hela dagen ute i trädgården och de har gjort så fint. En hjälp som är helt ovärderlig och jag kan inte beskriva i ord hur tacksam jag är. All kärlek till er! Det var många stressmoment som försvann från mina axlar idag.
Inte nog med att få hjälp med trädgårdsarbetet jag hade också chansen att åka iväg och nyttja en födelsedagspresent, med massage och ansiktsbehandling. Så jag känner mig som en riktig prinsessa idag.
Mamma och jag hjälptes åt att städa ur växthuset under förmiddagen så nu har äntligen tomatplantorna fått flytta in för säsongen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, det kan bli i överkant jäktigt så där mitt i livet, som ni befinner er. Men jag kan lova - det blir lugnare sen!
Kände nästan inte igen Pippi-Signe. Hon har verkligen "vuxit" på sig!
Bamsekramar från farmor & farfar, som längtar tills ni kommer hit!