torsdag 5 maj 2016

Kort, underbart och intensivt

Vi firade in långhelgen och vinnaren bland ettorna i Mörmojoggen 2016 på Pizza Hut. Kameralinsen hade något på sig så vinnaren är något suddig. 2,5 km avverkade denna energiska lilla tjej i ett imponerande tempo enligt fritidsledarna och var långt framme bland de snabbaste tvåorna och treorna. Pappas tjej helt enkelt!
Jag fascineras över allt kreativt pyssel som barnen skapar på fritids. Här har Alice gjort ett luffarschack av pärlor.
Veckan har gått i ett rasande tempo. Jag och min barndomskompis Camilla satte oss på bussen till Stockholm i lördags. Väl framme i Stockholm gick vi ombord på båten Cinderella. Vi gick på spa och satt i bastun med hårinpackning och ansiktsmask och hade utsikt över Stockholms skärgård. Efter en god middag så var det dags för höjdpunkten och huvudanledningen att det blev en kryssning. En helt magisk konsert med Miriam Bryant. Vi hade ett fantastiskt roligt dygn tillsammans. Jag hade ont i hela kroppen efter alla skratt och allt dansande och var allt annat än utvilad när jag kom hem. Men ibland kan energin komma från andra håll än sömnen. Camilla bor i Västergötland så det är inte så ofta vi ses, en kryssning var perfekt för att "ta igen" tid som gått. Kort, underbart och intensivt! 

1 kommentar:

Farmor sa...

Stackars Alice! Som har så många strängar på sin lyra! Löpning, dans, gymnastik, bild och form. Ja, inte lätt! Jag röstar för dansen. Kroppsuppfattning och -kontroll är grunden för det mesta!
Kram från Farmor