lördag 2 januari 2016

Nyårsafton 2015

Vi håller i vår tradition att fira nyår tillsammans med familjen Snäll. Vi funderade först på att ta ner ambitionen efter våra fantastiska 5 rätters menyer som vi serverat de senaste tre åren men ändrade oss i sista stund. 
Glad nyårstjej intar förrätten.
I år gick vi på fisk och skaldjurstema och inledde vår nyårsmiddag med färska ostron. Det smakade som en rejäl kallsup på västkusten om ni frågar mig.
Vår andra rätt var halstrad pilgrimsmussla serverad med baconströssel, haricoverts och reducerad balsamico.
Vår tredje rätt var en traditionell toast skagen toppad med löjrom.
Barnen hade önskat laxplanka till varmrätt.
Till huvudrätt serverades marulk, potatispuré, stekta kantareller och rödvinssås. Fantastiskt gott!
Barnens efterrätt blev Ahlgrens bilarpannacotta.
Medan vi vuxna avslutade vår nyårsmiddag med en key lime pie.
De små barnen somnade runt 20.30 men de stora tjejerna höll sig vakna och skålade in tolvslaget med oss andra. 
Våra gäster sov över och efter en stor frukostbuffè som Alice och Melina dukade fram så gick vi ut på långpromenad. Här ser ni ett gäng glada pizzabagare som fixar lunch på nyårsdagen. Nyår med familjen Snäll är ett vinnande koncept och nästa år har vi 5 års jubileum.Var tar tiden vägen?  Hoppas ni fått en fin start på det nya året. Gott Nytt År önskar familjen Borg!

Inga kommentarer: